top gun maverick

Top Gun: Maverick (2022) – Aflevering 11

Als je een wijn 36 jaar laat rijpen, dan zal het vast een prima flesje zijn. Als je een brood 36 jaar laat bakken in de oven is er geen doorkomen aan. Als je een baby 36 jaar lang laat opgroeien kan het een CEO van een miljoenenbedrijf zijn. Als je Tom Cruise 36 jaar later weer in een straaljager zet, is het nog steeds een arrogante maar Top Gun waardige piloot. En dat bewijst hij in Top Gun: Maverick.

Top Gun: Maverick

Hoe top is Top Gun: Maverick?

Na 36 jaar een vervolg uitbrengen van een film is knap listig. Want na zoveel jaar verwacht men een waardige opvolger. Zeker als je een groot deel van de cast terugbrengt. Helemaal als je dezelfde schrijvers aantrekt. Maar in de zomer van 2022 was het eindelijk zover en wat bleek? Een kaskraker van jewelste. De film brak record na record en het publiek? Die smulde van de film. Maar doen Mike en Sven dat ook? Genieten die net zo van de film als dat Tom Cruise geniet van al het geld dat hij aan de film verdiende? Zit “The Need for Speed” er nog steeds in?

Top Gun: Maverick trailer

Meer Filmblik?

Wil je nog meer afleveringen beluisteren? Dat kan! Volg ons op Spotify, Apple Podcast of je favoriete podcast app. Maar je kan ook alle afleveringen via de website beluisteren.

Deel:
Categorie:Uncategorized
Vorige post
Ghostbusters (1984) – Aflevering 10
Volgende post
Nope (2022) – Aflevering 12

0 Reacties

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0