What’s Eating Gilbert Grape (1993) – Aflevering 16

Een van de eerste film van Leonardo Dicaprio was er eentje waarin hij een rol speelde van een verstandelijk beperkte jongen. En jongen is precies wat Leonardo nog was in 1993. Maar hij zet de rol met veel passie en geloof neer. Naast hem speelt Johnny Depp. En naast hem is letterlijk. Want in What’s Eating Gilbert Grape zijn Depp en DiCaprio broers van elkaar.

Wat knaagt er aan Gilbert Grape?

We zien hoe Gilbert Grape worstelt met liefde, de dagelijkse zorg voor zijn broertje en ook de kopzorgen van zijn verleden met zich meedraagt. Een film die een stuk laat zien uit het leven van een gehavende familie die het geluk soms zoekt in kleine dingen en die ook af en toe vindt.

Meer Filmblik?

Wil je nog meer afleveringen beluisteren? Dat kan! Volg ons op SpotifyApple Podcast of je favoriete podcast app. Maar je kan ook alle afleveringen via de website beluisteren.

Leonardo DiCaprio maand!

Het is de maand van Leonardo. Gilbert Grape is de tweede film van de acteur die wij hebben bekeken. De eerste film, Gangs of New York, en onze ervaringen hier mee kan je ook terugbeluisteren.

Deel:
Categorie:podcast
Vorige post
Gangs of New York (2002) – Aflevering 15
Volgende post
Don’t Look Up (2021) – Aflevering 17

0 Reacties

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0