the power of the dog

The Power of the Dog (2021) – Aflevering 02

Welkom in het Wilde Westen van 1925. Welkom bij The Power of the Dog. En welkom in Montana. Een landschap dat ruw is, de mannen al net zo ruw zijn en het leven niet gemakkelijk. In dit landschap begeven Phil en George Burbank zich. De broers hebben een range in beheer van hun ouders en verschillende tot op het bot. De verschillen tussen de heren worden pijnlijk duidelijk als er een vrouw in het spel komt.

Een film die voor een hele rits Oscars is gegaan maar niet echt heeft binnengehaald. Is dat dan een slechte film? Of waren er gewoon betere tegenstanders in de strijd om een gouden beeldje? Mike en Sven bekijken de film objectief en oordelen niet op het behalen van awards. De film kan wel een Filmblik-award behalen als deze de moeite is om te bekijken.

The Power of the Dog

Een sterrencast waar je U tegen zegt is terug te vinden in deze film van regisseur Jane Campion. Zo zien we het gezicht van Docter Strange (Benedict Cumberbatch) terug in deze film samen met Kirsten Dunst en Jesse Plemons. Drie grote namen die samen voor een grootste film zouden kunnen zorgen. De aankondiging was ook grootst en ook de opzet van de film.

Volg ons en word vriend!

Wil je ons groter maken en/of steunen? Dat is mogelijk! Volg ons op Facebook of word Vriend van de Show!

Deel:
Categorie:podcast
Vorige post
Nobody (2021) – Aflevering 01
Volgende post
The Crow (1994) – Aflevering 03

0 Reacties

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0