The Gray Man

The Gray Man (2022) – Aflevering 08

Als een CIA-agent er van verdacht wordt dat deze geheimen verkoopt moet deze gestopt worden. Tijdens deze missie blijkt dat een tweede CIA-agent, die de verrader moet stoppen, wellicht is voorgelogen en dat de CIA ook met hem korte metten wil maken. Als blijkt dat er ook iemand met een hoge functie binnen de CIA in de mix zit en er van buitenaf een huurmoordenaar wordt toegevoegd, worden de kaarten geschud en begint de zoektocht naar de werkelijkheid.

The Gray Man (2022)

The Gray Man of The Nee Man?

Een Netflix-film uit 2022 vertolkt het boek dat in 2009 werd geschreven. En als het aan Mike en Sven ligt had het daar ook wel blij mogen blijven. Want deze film is volgens de heren nou niet echt een meesterwerk. Niet eens een meesterwerkje. Sven begint de podcast dan ook te zeggen hij graag zijn 2 uur en 2 minuten terug wil.

Ryan Gosling en Chris Evans vertolken de hoofdrollen in The Gray Man. Toevallig niet twee van de meest favoriete acteurs van Mike. Maar toch begint hij vol goede moet aan deze film. Sven, die de film uitkoos om te bekijken, deed die eveneens. Waarom zou hij anders The Gray Man uitkozen hebben om te bekijken? Tot op de dag van vandaag zal dit een mysterie blijven. Want als het aan de heren ligt had deze film nooit gemaakt mogen worden. Maar, er zit toch wel ergens iets goeds in de film? Toch?

Meer Filmblik?

Wil je nog meer afleveringen beluisteren? Dat kan! Volg ons op Spotify, Apple Podcast of je favoriete podcast app. Maar je kan ook alle afleveringen via de website beluisteren.

Deel:
Categorie:podcast
Vorige post
Top Gun (1986) – Aflevering 07
Volgende post
Dune (2021) – Aflevering 09

0 Reacties

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0