nobody podcast

Nobody (2021) – Aflevering 01

Na de proloog zijn we toe aan het echte werk! Deze week trappen we de podcast officieel af met de eerste echte aflevering. Wat moet je doen als een een Nobody bent? Eigenlijk niets! En dat lijkt ook precies te zijn wat Hutch Mansell doet. En waar hij goed in is. Hutch is de sufferd uit het gezin. De nikskunner uit de familie. Het pispaaltje van de buurt. Dat is rol die Bob Odenkirk zich aangemeten heeft gekregen. Zelfs als er twee overvallers in huis staan en zijn zoon nog meer ballen toont dan Hutch zelf, blijkt maar eens al te meer dat hij een Nobody is.

Maar ook Hutch heeft een kantelpunt. En dat kookpunt wordt in deze film op een gegeven moment toch echt bereikt.

Sven en Mike bekeken beide deze John Wick-achtige actiefilm die ook nog eens van de schrijver van John Wick komt. Maar Nobody neemt zichzelf een stuk minder serieus. De actie in de film is echt wel serieus en soms zelfs serieus indrukwekkend. Maar toch…. maar toch is het in deze eerste podcast van De Filmblik de vraag of de mannen zich er mee vermaakt hebben. Wat is er goed? Wat is er niet goed? En is dit een film waar je makkelijk doorheen komt, of is het een slowmotion strijd met vuisten en schoppen?

Deel:
Categorie:podcast
Vorige post
De Proloog – Aflevering 00
Volgende post
The Power of the Dog (2021) – Aflevering 02

1 Reacties

  • augustus 29 2022 om 17:51
    Robert J. Hendriks

    Verrassend goede film. Sommige actie vond ik net wat te overdreven, maar al met al zat het best goed in elkaar. Ik begreep dat ze met een vervolg bezig zijn, dus die zou ik ook wel willen zien, hopende dat het niet teveel van hetzelfde wordt (kuchTakenkuch).

    Antwoord

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0