lords-of-chaos-2-2000

Lords of Chaos (2018) – Aflevering 21

Muziek is in het leven voor velen een verbindende factor. Kijk naar concerten of festivals. Maar in Lords of Chaos is het de vraag of de band Mayhem wel zo verbindend is. Op een zeker vlak wel, maar zodra bandleden branden stichten, zelfmoord gaan plegen of anderen vermoorden is er misschien toch iets minder liefde en verbinding dan muziek zou kunnen brengen.

Lords of Choas is een film die oogt als een documentaire, maar slecht licht tegen de waarheid aanschuurt. En dat blijkt toch een dingetje te zijn bij dit soort films. Maar dat hoeft natuurlijk de film niet minder boeiend te maken. Als aangevraagde film van een Vriend van de Show keken Sven en Mike naar deze semi-waargebeurde film.

Lords of Chaos is een brandende kerk

Is een brandende kerk iets moois? Voor sommigen blijkbaar wel, want het trekt aandacht, maar deze hele film is wellicht te vergelijken met een brandende kerk. Wat als iets begint dat rustgevends begint en hoop moet geven, wordt iets dat hevig oplaait en daarna een hoopje as wordt. Dat is precies wat er leek te gebeuren met de loopbaan van sommige bandleden van Mayhem.

Meer Filmblik?

Wil je nog meer afleveringen beluisteren? Dat kan! Volg ons op SpotifyApple Podcast of je favoriete podcast app. Maar je kan ook alle afleveringen via de website beluisteren.

Deel:
Categorie:podcast
Vorige post
Klaar voor het einde van het jaar?
Volgende post
Heat (1996) – Aflevering 22

0 Reacties

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0