ghostbusters 1984

Ghostbusters (1984) – Aflevering 10

Wanneer er geesten door de bibliotheek heen vliegen, wanneer er eieren zichzelf ineens bakken, als je vriendin ineens opzoek is naar een keymaster en als er ineens over slijm over de muren loopt, heb je nog maar één keuzen. Dan moet je iemand bellen. Wie? Natuurlijk! Dan bel je de Ghosbusters.

Who you gonna call?

In 1984 lukte het een groep mannen om de wereld te betoveren met stofzuigerslangen, een brandweerkazerne en natuurlijk charisma. Ghostbusters was een regelrechte hit. In de top 40 stond het themaliedje, in de speelgoedwinkels lagen poppetjes, auto’s en videogames en natuurlijk konden pennen, potloden en etuis niet ontbreken. Alles was Ghosbusters.

Sven en Mike bekeken de film al in hun jongere jaren. En daarom werd het tijd, ondanks dat de heren deze film wel vaker hebben bekeken door de jaren heen, om nog eens objectief te kijken naar deze film. Hoe zit het met het verhaal, de special effects en zou een millennial de film nog kunnen bekijken? Dit alles en meer in De Filmblik.

Meer Filmblik?

Wil je nog meer afleveringen beluisteren? Dat kan! Volg ons op Spotify, Apple Podcast of je favoriete podcast app. Maar je kan ook alle afleveringen via de website beluisteren.

Deel:
Categorie:podcast
Vorige post
Dune (2021) – Aflevering 09
Volgende post
Top Gun: Maverick (2022) – Aflevering 11

0 Reacties

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0