Gangs of New York

Gangs of New York (2002) – Aflevering 15

Het is Leonardo DiCaprio maand in De Filmblik. Aan onze luisteraars die Vriend zijn van de Show vroegen wij om te stemmen en Leonardo kwam daar als favoriet uit. Daarom hebben wij vier films gekeken waarin Leonardo een rol speelt. De eerste film is Gangs of New York. Een film waarin niet alleen DiCaprio een hoofdrol speelt, maar ook Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz.

Gangs of New York podcast

Het is een harde wereld in New York aan het einde van de jaren 1800. In de Five Points heersen bendes over het gebied en de vader van Amsterdam (Leonardo DiCaprio) staat tegenover Bill the Butcher (Daniel Day-Lewis). Bill wint en de vader van Amsterdam komt om het leven. Amsterdam wordt naar een weeshuis gestuurd maar zint op wraak. En die komt hij halen.

Het is Leonardo maand met Gangs of New York

In deze aflevering van De Filmblik kijken we niet alleen naar de film zelf, maar ook iets meer het acteerwerk van meneer DiCaprio. Want het is immers de maand waarin we enkel kijken naar films waarin hij speelt. Hoe pakt hij deze rol? Hoe diep kruipt hij in het personage? Of zijn er in Gangs betere acteurs te vinden?

Meer Filmblik?

Wil je nog meer afleveringen beluisteren? Dat kan! Volg ons op SpotifyApple Podcast of je favoriete podcast app. Maar je kan ook alle afleveringen via de website beluisteren.

Deel:
Categorie:podcast
Vorige post
Children of Men (2006) – Aflevering 14
Volgende post
What’s Eating Gilbert Grape (1993) – Aflevering 16

2 Reacties

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0