dune 2021 podcast

Dune (2021) – Aflevering 09

Adembenemend is de wereld die Frank Herbert ooit heeft geschapen. Een wereld waarin diverse volkeren het tegen elkaar opnemen om heerschappij te hebben over het “spice”. De belangrijkste en rijkste grondstof die er te vinden is. Nog adembenemender wordt het dan als Denis Villeneuve zijn visie over deze verhalen mag laten gaan en daardoor Dune in de bioscopen bracht.

In 2021 was het bioscoopbezoek lastig in de wereld door Corona. Maar toch waagden een aantal grote studio’s zich aan diverse grote projecten. Met Dune nam men sowieso een risico, want voor 165 miljoen dollar kan je een hoop andere leuke dingen doen. En wat als deze film zou floppen? Nu, in retrospect, en met de wetenschap dat men werkt aan Dune 2, was deze gok het helemaal waard. Dune is een ware topfilm.

Wat te doen voor de tweede Dune?

Sven keek de film voor de tweede keer en Michael wilde hem al eerder zien, maar het kwam er niet van. Waar Sven het genot van de bioscoop in 2021 mocht beleven moest Michael Dune thuis bekijken. Maar dit was alles behalve een straf. En hij zal hem nog vaker gaan bekijken, zo bleek achteraf. De heren zijn lovend over de film en kunnen niet wachten om het volgende deel te gaan bekijken. Met een spektakelstuk als deze zal ook hiervoor de bioscoopbroek uit het vet worden gehaald.

Meer Filmblik?

Wil je nog meer afleveringen beluisteren? Dat kan! Volg ons op Spotify, Apple Podcast of je favoriete podcast app. Maar je kan ook alle afleveringen via de website beluisteren.

Deel:
Categorie:podcast
Vorige post
The Gray Man (2022) – Aflevering 08
Volgende post
Ghostbusters (1984) – Aflevering 10

0 Reacties

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0