don't look up

Don’t Look Up (2021) – Aflevering 17

“De wereld vergaat! Alles gaat kapot en iedereen zal sterven!” Als iemand dit tegen je zegt dan kunnen wij ons niet voorstellen dat je daar vrolijk van wordt. Toch is dat wel wat deze film je wil brengen. Humor! Wat oogt als een zwaar onderwerp wordt door Adam McKay omgezet naar een film vol zwarte humor en hier en daar een tik op de sociale neus.

Podcast Don’t Look Up!

Don’t Look Up, please?

Een meteoriet komt op de aarde af en zal inslaan als… een bom. Een bom zo groot dat er kilometers hoge vloedgolven zullen ontstaan die alles op de aarde zullen verwoesten. Het is aan Dr. Randall Mindy en Kate Dibiasky om de wereld te behoeden van deze verschrikkelijke ramp. Maar dat komt niet iedereen goed uit.

Meer Filmblik?

Wil je nog meer afleveringen beluisteren? Dat kan! Volg ons op SpotifyApple Podcast of je favoriete podcast app. Maar je kan ook alle afleveringen via de website beluisteren.

Leonardo DiCaprio maand!

Het is de maand van Leonardo. Gilbert Grape is de tweede film van de acteur die wij hebben bekeken. De eerste film, Gangs of New York, en onze ervaringen hier mee kan je ook terugbeluisteren.

Deel:
Categorie:podcast
Vorige post
What’s Eating Gilbert Grape (1993) – Aflevering 16
Volgende post
Once Upon A Time In Hollywood (2019) – Aflevering 18

0 Reacties

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0