De Proloog – Aflevering 00

Als De Filmblik een film zou zijn geweest, zou deze geregisseerd zijn door Denis Villeneuve met muziek van Hans Zimmer, waarbij de stem van Leonardo Di Capro (als narrator) je vertelt wat de propositie van De Filmblik is. Dit zou dan als volgt gaan:

“Elke week een film bespreken in ongeveer 15 minuten. Michael en Sven zijn je hosts. De mannen houden beide van films kijken en hebben er een behoorlijk mening over. Die mening gaat verder dan een film simpelweg aanprijzen of afbranden. Nee in De Filmblik wordt er stilgestaan bij de beweegredenen van een regisseur, de cameravoering van de cinematograaf en de keuze van instrumenten door de componist. Maar als een film te rot is om te branden, zullen de mannen dat ook zeker niet onder stoelen of banken schuiven. Met andere woorden: De Filmblik is een podcast met diepgang en een pittig randje.

In deze allereerste aflevering wordt er nog geen film besproken, maar stellen Michael en Sven zichzelf aan je voor en leggen ze uit wat je kunt gaan verwachten van deze wekelijkse filmpodcast. Daarom heet deze pilotaflevering ook heel toepasselijk: De Proloog.”

Deel:
Categorie:podcast
Vorige post
Welkom bij De Filmblik
Volgende post
Nobody (2021) – Aflevering 01

1 Reacties

Laat een reactie achter

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://defilmblik.nl 300 0